Jobba hos oss

Plåtexpressen AB ingår i THAGE-koncernen och är ett byggplåtföretag med ca 65 medarbetare. Förutom plåtslageriverksamhet ingår även bygg, smide och fastighetsförvaltning m.m. I koncernen är vi ca 410 medarbetare och omsätter 1,3 miljarder. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och .ISO 45001 (Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö).

Just nu söker vi:


Operativ avdelningschef Tollarp

Vi på Plåtexpressen vill växa organiskt och söker nu dig som är intresserad av att jobba i ett företag där trivsel och arbetsglädje står i fokus. Vi har många intressanta projekt runt om i Skåne, både nu och framåt, och söker nu en ny Operativ avdelningschef till Tollarp. Du kommer att arbeta i ett kundorienterat företag med korta beslutsvägar. Vi sätter våra medarbetare i fokus och låter på detta sätt individen växa i sin roll hos oss.
Vi på Plåtexpressen ser oss som ett lag där vi alla samarbetar för att nå fortsatt framgång.


Om oss

Vill du vara delaktig i de mest spännande och komplexa projekten i vår region har du kommit rätt!

Plåtexpressen är ett av de ledande plåtföretagen som utför kvalificerade arbeten för uppdragsgivare i södra Sverige. Vi arbetar med alla sorters plåt-projekt, från de mest standardiserade till de mest kvalificerade – allt som går att vika med ett papper, kan vi också vika i plåt. Vi har två moderna verkstäder i Skåne där vi tillverkar alla plåtdetaljer för vidare leverans till våra projekt.

Som Operativ avdelningschef i Tollarp kommer du att vara chef över ett team på 8 plåtslagare. I rollen har du ansvar från första kundkontakt till utfört projekt med en nöjd kund. Det innebär bland annat att upprätta kalkyler, framtagande av offert, leda och planera arbetet, ekonomi- och arbetsmiljöansvar.


Vi ser gärna att du som söker

– Har en lång arbetslivserfarenhet inom branschen och har arbetat som plåtslagare
– Innehar körkort B


Övrig information

Start: omgående
Plats: Tollarp
Lön: Enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande, så kom in med din ansökan så snabbt som möjligt.
Du ansöker via mejl till vedat.basic@platexpressen.se eller kontaktar honom på telefonnummer 070 – 662 28 21.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.